Sunday, March 4, 2012

ulat resdung main ice-skating

ASSALAMUALAIKUM YUHOLLLZZZZZZ!!!!

yuhuuuu bapak ah dah berbulan tak hapdet..last hapdet cerita pasal kejadian di awal first sem, kali ini lagi 2 hari nak bertukar menjadi pelajar mithali semester kedua baru nak hapdet wihuuuu semoga kamu paham apa yang ingin saya sampaikan ngehngeh :P


baiklah hari ini saya ingin memaparkan gambiaq2 comel kenangan semasa part 1 yang menjadi koleksi aku kat dalam leptob. ayuh mari mencairkan tahi mata dengan menonton gambar yang indah inniiew!



jeng jeng jengggg inilah tangan aku ketika musim final exam hari ittew.. comial tak? comial tak?  ini bukan kena cakar dengan ular mahupun piktografi mesir purba tapi ianya adalah....


huhuu iolls terpaksa okayyy untuk mengepit tangan sendiri demi tak terlelap masa mengulangkaji pelajaran. mampu ko? tiap malam keje aku kepit tangan sambil sedut neskepe.. 



yang ini pula serpihan darah aku di atas ketas.. saja gedik ceconteng guna darah pulak kerana conteng guna pen terlalu mainstream. miehehee. darah ini termeleleh apabila kena paper cut ketika asyik membelek kertas. padahal apa yg tertulis kat atas ketas tu bukannya aku paham sepatah pom sebab pegi bengkel conveyancing yang takdak kena mengena dengan budak part 1 



ini pula keadaan tapak kasut aku yang baru 2 minggu guna. haree betui kaki macam denosor mimang lah cemni kasut yang dipakai harus rosak semuanya. tak percaya tinguk kasut yang sepasang lagi tu yang terbaring seksi atas lantai.  ade ko tengok manik manik labuci dia chantek? luruh habis habaq hang



ketika makan di seksyen 2 aku tergedik nak main bengkok2 sudu makcik kedai makan ni hihi.. lepas tu masa aku blah makcik yang angkat pinggan tu bebel marah2 sebab melihat keadaan sudu yang nazak ini. haktuiii sapa suruh hang guna sudu lembik??? 





tetiba ada muka yao ming dekat fac.. entah sapa la yang rajin ni huihuiii.. tetiba ada orang plak dah yang tulis 'mind your word'. hahahahaha yeuw must be new~ ni mesti kerja mas misnawee buka-bukaan 19 tahun ke atas.



nak kata aku gendud lettewww.. sapa suruh tinguk perut aku. ni haa mai tinguk atas kepala aku. tudung hanah tejimah uollz. hang bulih ka pi jenjalan kat giant pakai cemnni. itu bukan pesmina ye kakak habang. ittuw baju tidoq. yaarr saya pakai baju tidoq atas kepala. problem?


heehee saya tidak keseorangan! 




semasa bersiar-siar juga terserempak dengan selipaq ni secara tetiba.. agak2 ni apa eh? nak kata upin ipin tapi apa pasai ada telinga macam tedi bear? nak kata muka manusia pun tak boleh sebab sekali imbas dah macam rupa babi je aku tinguk huekhuekkk~


okay itu saje.. aku nak haplot lagi tapi waifai kat sini alahai macam tahi keras yang tak lepas peristalsis. nantikan bahagian kedua pulak masa aku nak masuk sem 3 hihihi