Wednesday, March 23, 2011

ittew hari FRIDAYYY FRIDAYY GONNA GET DOWN ON FRIDAYY punye cerita

Annyeong-haseyo!!! 

*ewahh tiba tiba nak cakap korea pulakz*

yohyohyoh dengan ini secara rasminya saya sudah tamat belajar!!! *yay yayy minggu depan grad* FRIDAY lepas tamatlah sesi pembelajaran saya selama ermm ntah berapa bulan ntah kat sini. hekhek. dan pada FRIDAY itu jugaklah hari last saya ekzem wuhuu subjek ekonomi uollss sangat menderita tatkala menjawabnya.

hold your peace adek2. akak tengah pekse ni

kami berjaya mendaki puncak janang!! YEAHHH partyin' partyin' YEAHH
semua orang sedih sedih
gugur air mata jantan i bila tgk gambaq ni T.T


oke lepas tu pi jalan jalan. ingat nak pegi sunway tapi mak oii masa nak tunggu bas hujan lebat gila nak mampos siap ade efek kilat sabung-menyabung depan mata lagi. bayangkan jelah bus stop tu besaq mana ja nak dok ramai2 berteduh. last last semua abes baju basah KAHKAHKAH. lepas tu rasa malas nak pegi sebab macam dah lambat lepas tu dah la lencun tunggu bas lambat kalau nak pegi macam tak sempat nak balik awal kena naik bas banyak kali guna bit bit kad rabbit dan macam-macam alasan lagik. maka tukaq plan pegi JJ Bukit Raja je horhor.

rasa nya tak payah la kot aku nak cerita apa aku buat kat JJ. macam la hampa hingen nak baca kannnn.. maka dengan ittew saya letak gambaq. tapi ni bukan gambaq sesaja nak tayang tapi saja jugak nak tayang *ayat yinah* oke sebenarnya nak suruh EMA GUARDIAN amek sebab aritu sebelum balik dia tak sempat copy dari aii. choi!

 

arghhhhhh abaikan muka ponda saiya!!

yeah yeah kami pegi kedarah steamboat kat johnny's lepas tu siap beramah mesra dengan semua pekerja dia lagikkk. masa nak kasik bill, akak tu kata harga nyeww RM99.95 lepas tu semua tekejod macam monyet kena karen. rupe nyew akak tu acah je amboi amboiii kasi tau kat bos karanggg serta merta kena pecat.

moncong moncong manjew

gambar wajib bila jumpaq cermin.
pose yg common dlm kalangan wanita

lepas tu jalan jalan jalan jalan jalan sampai sakit tapak kaki. hikhik. dan dan dannnnn kami terjumpaq artis!!! namanya elyn fazira lepas tu mintak otograp lalu bergambar bersama. mintak maap, gambar nye takleh disiarkan disiniew :P


arghh malasnyew nak cerita lagi tapi nak cerita jugak hoho. masa nak balik, naik teksi ngan sorang uncle ni nama S.Siva pheewit hansom habaq hang. rumet saya, Semah dok depan kat tepi pokcik tu. sepanjang jalan dari JJ nak balik mawaq dia dok potpet potpet ngan Semah. asal aku nyelit je dia tak layan aiyoyoyo bencikk . masa nak turun tu dia kata kirim salam rinuduww. aku pon cakap la 'amboi rindu kat sapa tu?' lalu beliau menjawab 'selamat hari raya maaf zahir dan batin' pape je lah pakcik oiiiii pening aku nak layan.

lepas balik masuk bilik packing barang dan tido.

esoknyew bapa saya datang! mahu bawa saya dan barang2 ajaib saya pulang! lepas tu terjumpa ini masa berhenti kat mana ntah sebab nak isi diesel kat dalam tangki taik kenderaan ajaib bapa saiya.


kthxbye! >.<

p/s : AKU CUTI 6 BULAN WEHHHHHHHHHHH yabedabeduuooww

Thursday, March 10, 2011

Hari pertama menduduki peperiksaan

hey hi hellooooo!! tadi kannnnnnn titew ekzem tao. hik hik. semangat sangat bangun awal pagi lepas tu mandi tak basuh rambut sebab takut kelemumur warna pink tumbuh atas kepala. keluar bilik lepas tu naik rapid kolumpo turun kat depan seroja. okay rasa nya benda ni takyah cerita kot >.> (tiru smiley adila)

okayy dulu masa last sem aku exam dekat faculty jewk, kat dalam kelas yang macam transformer boleh tukaq tukaq jadi dewan yang panjanggggg macam err macamm ish macam pape je lah. kat situ pon ada 3 group je maka best sikit tak sesak-sesak macam sotong carik oksigen dalam tangki taik. tapi sem inniew saya kena exam kat dalam dewan seri budiman yang ada banyakkk kelas kat dalam tu. erghhh. dah la jauh lepas tu nak pegi kena panjat bukit. *bencikk bencikk*

dah la kena duduk kat atas stage. huhuhuhuu rasa macam nak buat persembahan tarian kebudayaan je lepas tu feeling feeling tengah konvo YDPA kasik skrol hekhek. tapi best sebab kiteorang masuk dulu, so boleh curik curik tengok ketas soalan sebelum exam start jyahahaha. masa nak kutip kertas pon kiteorang last last maka boleh menulis lama-lama sikit. tapi tadi dem ahh banyak kot aku tak sempat 0.o rasa macam sesak napas je sepanjang jawab soklan ekk ekk ekkk

menulis dengan jaya nya sampai pen bergegar

lepas tu masa balek singgah fakulti sains komputer & matematik. hehehe. best gila habaq hang jantan kat sana hensem gilaaaaa setaraf abg2 enjinering kahkah :D lepas tu kat sana ada jual makanan yang cocok cocok tu. alaa, yang seringgit satu tu bebola cocok lidi ittew lah. yang jual tu mak aihhhhhhh HENSEM MACAM ARTIZZZZZ sampai aku tergoda nak beli barang jualan beliau. dengan bangga nya aku beli 2 batang cocok cocok. haha

saya beli yang macam ini tapi kaler oren

harap ja yang jual tu hensem tapi rasa dia bluewwkkk macam hampeh. kembang tekak aku bila makan. rasa macam ratah ketam mentah. uwuwuwuwu T.T lepas tu terus rasa macam malas nak makan lalu pegi tengok orang beli nasik kat DC. saiya tengok ja tapi tak beli. tapi ada abang hensem gilaaaaa abang enjinering habaq hang nama dia FAREEZ owowowowowww lepas tu dia mintak no telepon makcik indon yang jual nasik ittew.

kesimpulan daripada cerita ini, saya makan megi tadi dan tinggal lagi 4 subjek je. HAHAHA




Sunday, March 6, 2011

minggu untuk para pelajar belajar kembali pelajaran yang telah dipelajari sepanjang berada di institut pengajian tinggi dengan bantuan kementerian pengajian tinggi malaysia


hye uollsszzzhhh. dah lama tak jumpaq kan? dah nak dekat 18 tahun dah. eee windu nyeeeww!! hik hik. titew sekawunk nieyh tengarh c0otieyy.. thapy b0okan b0oleh rylek rylek pown bub titew sedunk menyertai kempen study week sedunia. he he he. lagi 4 hary jewk titew nak finals. lalala

macam haram je kannnnnnn bahasa di atas. horhor. sempena study week yang mulia ini, aku dan rumet sanggup mencemarkan duli pegi ke library sebab nanti kat dalam bilik mesti tak study sebab buat buku jadi bantal kepala dan pen sebagai bantal peluk. hihi

lepas tu kami pun pakai chantique chantique macam pondan lalu catwalk ke PTAR yang berdekatan hauhau. ohyeaaaaahhhhh kami tak pegi library yg dekat dengan fakultiey ittew pown. KAMI PEGI KE FAKULTI KEJURUTERAAN ulang suara FAKULTI KEJURUTERAAN. *sambil buat suara macam akak pengumuman mawar*

aiyoyoyoyoyoyoyo PTAR kat sini panas wehh. dah la masa nak jalan tadi ketiak berpeluh dengan rancaknye. sekali bila masuk library sini pon merembes tak henti henti. *bencik bencik* lepas tu pegi panjat kat tingkat atas sekali hehe lepastu carik meja yang dekat ngan kipasz. best giler habaq hang! aku dok ket tepi kipaz abeh semua kertas berterbangan macam burung peacock cock cock. kat sini ada sorang ja jantan yg tengoh dok baca buku. tapi nampak macam tak best sebab kurus macam ikan bilis. HARHUARGGHARR

pemandangan bila salji dah mula cair. hehe bajet obersi jap

beliau yg sedang menelaah tumblr, sejenis killer subject pada sem ini 

tersipu malu ketika sedang menghafal anatomi kemaluan biawak jantan. 
scrotum, testis, bla bla bla

gigih nya siti adzlin yg bermuka pondan. choiii!

surat cinta buat sahol

he he he ada lelaki tgh tido. aummmm TERKAMMMMM!!!

best best. saiya dan nur zaiimah bajet budak engineering. masa dok panjat tangga kami dok sembang pasal  esaimen calculus, physics bla bla. lepas tu mulut tak berhenti don sebut cos sin tan cos sin tan dy dx dy dx. hoho jangan tiru aksi inniew.

hahahaha online je lebih kat sini. bukan study sangat pon :P lepas tu rasa marah di bahagian buah pinggang kiri bila ada orang buat SHHHHHHHHHHHHH masa aku tengah becakap. arghhhh dia tak tau ka aku sapa? aku ni keturunan pahlawan tau. mana ada orang boleh tegoq aku suka ati mak pak depa. arghhhhhhh lepas tu aku jerit kat depa kata WEII BELAJAQ AHH TOKSAH GELI GELI KAT SINI DAH LA BACA NOVEL LAGENDA ANAK SETAN HAHAHAHA. ok dah. aku tipu je tak jerit pon tapi cakap dalam <3. herher

ini lah kapel durjana ittew. masa aku tenga dok tulis entri ni, si pompuan tu tgh cabut uban laki tu. aww so sweettttt sebab laki dia banyak oban. kahkahh :P

sepanjang study week ni aku rasa rilek gilerr haha. dasar malas setadir gittew lah yeeekkk. lepas ittew jadi rajin sangatt. keje aku dok kemas bilik je. untong le rumet aku dapat teman sebilik yang rajin lagi kiyud macam asparagus celup belacan. muahaha.

chachaaaaanggg!! lawa kan katil aku??