Wednesday, February 9, 2011

It's automatic systematic so traumatic you're automatic

vanakkam.

apa khabar anda anda sekalian? sudah berapa kali korek hidung hari ni? dah pegi Jakel carik kain ela?

nak tauuu takkkkkkkkk tadi kan masa kelas bel aku main main lah pesbuk. sebab lekcerer sangat baik hihi masa kelas dia suka bercerita tentang kebaikan kongsi berus gigi dan tak boleh kasi pinjam nail clipper kat kawan ataupun suami. oh ye, jangan suka pergi konsert sangat nanti tiba2 mati macam mana tapi kalau konsert Shah Rukh Khan boleh je walaupun boleh ke si sarohan tu menyanyi sebenarnye? dalam filem pon miming je. wakaka

sebab lec kesayangan asyik sangat bercerita aku pun rajin tak nak dengar, maka bermainlah pesbuk hihi seronok nya sebab boleh main pesbuk time office hour. sayang sahol sendat sendat. muahh muahhh! dan saya juga terkejut sebab ada orang add saya tiba-tiba. yahhh saya ni jarang orang add. aku add orang pon depa taknak approve. huh bajet artis. okay kembali kepada topik utama. maka bila nampak onjek gedik warna merah di sudut kiri pesbuk menyala, saya pun ghairah. bila bukak tengok, WOOOWWWW sluurppp slurpppp profile pikku dia hot habaq hang! dah la sebelum tu aku dok main gugel gugel gambaq jantan topless. miauuu

lepas tu bukak la profile baliyauw. jeng jeng jeng...


BAPAK ARGHHHHH sekali gambaq KEDAI GAMBAR (photoshop) lahhhhhhhhhhh. penat je aku melompat kegembiraan. he he he. pape pon aku kasik seketoi tabik hormat kat budak innew sebab pandai tampal muka dia kat badan orang lain. walaupun aku dah hidup 19 tahun, tapi sampai sekarang aku tak reti langsung nak guna photoshop!! hihihihihihihihihiii

ok bye! madam amrat sudah datang. ngeh ngeh