Wednesday, May 11, 2011

Baju kurung putih kain gelap bla bla bla uitm bla bla mds oink oink

Acik nengok ada jugak la beberapa ketoi keyword yang dok mencarik contoh baju kurung putih kain gelap untuk pakai masa orientasi nanti. hekhekhek. sori la kat sini takdak tunjuk macam mana contoh nyewww, sebab masa zaman acik dulu, takdak lah pulak kena pakai macam ni.


Tapi tadi ada lah terjumpa komen ni :




okie, ikutlah cakap kakak ni eyh. beliau memang sumber yg boleh dipercayai. bye bye!

5 comments:

rara pinkmafia said...

owh cm tu eh...saye bukan budak uitm =)

Road Runner said...

nanti jangan lupa snap pic dan upload dalam blog okey =p

ramlah melaram said...

rara : budak uitm xleh baca! haha jk jk


road runner : nk snap pic hape? eh, road runner ni sape ek. slalu je dok komen. meh sini nk berkenalan

Road Runner said...

jom kenal2 =p

Dust said...

cik lamrah melaram thank you so much, blog cik sangat membantu saya yang mmg blur giler ni buat last minute, lagi seminggu nak masuk baru terhegeh-hegeh cari barang. Thanks again!