Wednesday, April 13, 2011

REVAMP!

Hai anda masih lagi berada di blog Hikayat Stoken Berlubang, toksah dok buat-buat terkejut hehe. apa ingat ulaq sawa ja ka boleh salin kulit? blog busuk ni pon nak jugak tukaq kulit pesen lain walaupun jarang hapdet. 

grrr aku sebenarnya takde idea sangat macam mana nak mekap blog kasik cantek macam hampa punya. dulu masa sekolah aku tak dapat peluang nak jadik AJK Kecerian Kelas, sebab tu kurang pengalaman dalam bab dekoret dekoret nih. sila salahkan guru kelas yang tak melantik ittew. LOL

apa hang rasa bila tengok header aku? ada rasa nak mutah tak? hehe. sapa kata header aku tak cantik aku sumpah mata dia jadik mata kayu sebab tak reti menilai apa itu seni hahahahahahaha. (ni kalau budak art baca sumpah sawan mulut berbuih sebab pikir aku perasan gila lalalala) kalau nak tau aku buat menatang ni sambil makan cekodok dengan minum kopi jantan. sebab tu hasil dia macam ntah hapa je lagi. kalau makan cheesecake mesti lagi santek kot (?)

mintak maap la sebab blog aku pink pink segala. aku pon taktau kenapa terguna kale kulit oink oink nih. baru aku perasan, segala mak nenek tambleq, twitah, pomspreng, frenstah, potobaket aku semuaaaaa ada unsur PINK! hekhek girls will always be girls. eleh, hangpa pompuan yang tak suka pink tu pon mesti ada at least selai spenda pink kan? kan? HORHORHOR *gelak setan* 

sekadar gambar hiasan

bukan kale pebret aku pon sebenarnya. tapi ntah, kadang-kadang sesetengah benda tu nampak kiut kalau kale pink hehe contoh nya selendang kak rosnah mat aris :P

ok dah bye!

9 comments:

Nabel Aziz said...

Choiii! Chanteque nyewwwww. Macam mana nak buat yang kat tepi tu, tumnlr twitter tu. ade link tak?

ramlah melaram said...

thanks! nanti ai kasik link dkt pesbuk. horhor

tasha zulkiefly said...

wahh ,, girlish gurldix gitu ,, i loikke ,,

cikintan said...

omaigashhh, cantikss gilerwww ;PP

ramlah melaram said...

tasah : girlis girlis pondan gituuu

cikintan : makasih heheheheehehe :P

amalina sahaja said...

wuyoooooooooooooooooooooooo.
cantik header nyah. girlish gitewww blog hang.

ramlah melaram said...

amalina : haha girlish kepondanan kekdah nyewww

AzrinaAzman said...

fuisyohh anggun la belog kau skarang nyahh :D

ramlah melaram said...

tak hanggon mana lah. tengkiyur btw :P