Wednesday, March 23, 2011

ittew hari FRIDAYYY FRIDAYY GONNA GET DOWN ON FRIDAYY punye cerita

Annyeong-haseyo!!! 

*ewahh tiba tiba nak cakap korea pulakz*

yohyohyoh dengan ini secara rasminya saya sudah tamat belajar!!! *yay yayy minggu depan grad* FRIDAY lepas tamatlah sesi pembelajaran saya selama ermm ntah berapa bulan ntah kat sini. hekhek. dan pada FRIDAY itu jugaklah hari last saya ekzem wuhuu subjek ekonomi uollss sangat menderita tatkala menjawabnya.

hold your peace adek2. akak tengah pekse ni

kami berjaya mendaki puncak janang!! YEAHHH partyin' partyin' YEAHH
semua orang sedih sedih
gugur air mata jantan i bila tgk gambaq ni T.T


oke lepas tu pi jalan jalan. ingat nak pegi sunway tapi mak oii masa nak tunggu bas hujan lebat gila nak mampos siap ade efek kilat sabung-menyabung depan mata lagi. bayangkan jelah bus stop tu besaq mana ja nak dok ramai2 berteduh. last last semua abes baju basah KAHKAHKAH. lepas tu rasa malas nak pegi sebab macam dah lambat lepas tu dah la lencun tunggu bas lambat kalau nak pegi macam tak sempat nak balik awal kena naik bas banyak kali guna bit bit kad rabbit dan macam-macam alasan lagik. maka tukaq plan pegi JJ Bukit Raja je horhor.

rasa nya tak payah la kot aku nak cerita apa aku buat kat JJ. macam la hampa hingen nak baca kannnn.. maka dengan ittew saya letak gambaq. tapi ni bukan gambaq sesaja nak tayang tapi saja jugak nak tayang *ayat yinah* oke sebenarnya nak suruh EMA GUARDIAN amek sebab aritu sebelum balik dia tak sempat copy dari aii. choi!

 

arghhhhhh abaikan muka ponda saiya!!

yeah yeah kami pegi kedarah steamboat kat johnny's lepas tu siap beramah mesra dengan semua pekerja dia lagikkk. masa nak kasik bill, akak tu kata harga nyeww RM99.95 lepas tu semua tekejod macam monyet kena karen. rupe nyew akak tu acah je amboi amboiii kasi tau kat bos karanggg serta merta kena pecat.

moncong moncong manjew

gambar wajib bila jumpaq cermin.
pose yg common dlm kalangan wanita

lepas tu jalan jalan jalan jalan jalan sampai sakit tapak kaki. hikhik. dan dan dannnnn kami terjumpaq artis!!! namanya elyn fazira lepas tu mintak otograp lalu bergambar bersama. mintak maap, gambar nye takleh disiarkan disiniew :P


arghh malasnyew nak cerita lagi tapi nak cerita jugak hoho. masa nak balik, naik teksi ngan sorang uncle ni nama S.Siva pheewit hansom habaq hang. rumet saya, Semah dok depan kat tepi pokcik tu. sepanjang jalan dari JJ nak balik mawaq dia dok potpet potpet ngan Semah. asal aku nyelit je dia tak layan aiyoyoyo bencikk . masa nak turun tu dia kata kirim salam rinuduww. aku pon cakap la 'amboi rindu kat sapa tu?' lalu beliau menjawab 'selamat hari raya maaf zahir dan batin' pape je lah pakcik oiiiii pening aku nak layan.

lepas balik masuk bilik packing barang dan tido.

esoknyew bapa saya datang! mahu bawa saya dan barang2 ajaib saya pulang! lepas tu terjumpa ini masa berhenti kat mana ntah sebab nak isi diesel kat dalam tangki taik kenderaan ajaib bapa saiya.


kthxbye! >.<

p/s : AKU CUTI 6 BULAN WEHHHHHHHHHHH yabedabeduuooww

4 comments:

Nama Diberi Nur Zaiimah said...

hey da, xperlu kot nak capapkan name titiew..eeee.. mencik mencik

nana said...

ohmaigoddd..saya berpelukan sama wawa..terharuu yuuuuuuu

melle amir said...

apa yang kau jumpa dekat gas station tu gila rare, haha

ramlah melaram said...

ema watsen nyambek : harus lah letak hg kan mengejar populariti

nanalinah: yaarr nampak mesra skali! :D

melle : haha. agak ah. bwk moto feeling lebih kot kalo pakai camtu