Sunday, January 9, 2011

Ariel Peterporn kena patuk ular - 18SG

ohh hahahai earthlingsss!

rasa macam dah lama gilerr babi oink oink aku tak berlegar-legar di alam maya. ni semua sebab kolej mawar dah ramai giler orang lepas tu wifi jadi macam ulat gonggok kena buasir. kalau nak melayari bahtera rumah tangga internet pun kena angkut mesin kompiyutah yang berat gedabak pi kelas sebab wifi kat sana pheewitt macam darah yang meleleh dari kepala lutut apabila tersagat tar jalan raya kotaku.

kenapa gambar ular?

suka hati lah aku nak letak gambar apa pun. dah nama pun blog aku kannnnnnnnn. oh yaa, esok aku ada TEST uolllsss... menyampah gilerz dah la aku tak study mana pon. nak hapal hapal seksyen kejadah sume mana la otak aku larat. lain la kalau dalam soalan tu tanya di manakan letak nya restoren kepsi di shah alam? boleh la aku jawab di seksyen 2, seksyen 7, seksyen bla bla bla.... lepas tu siap ada test ekonomi handalan lagi. memang menduga kejantanan aku betul. grrr


alamak tersilap upload gambar :P


eh eh lupa nak habaq. minggu lepas saya dapat result muet. deng deng deng. syukur alhamdulillah walaupun tak hebat mana dapat markah pon cukop makan kannn. berkat aku usha pengawas ekzem yang hensem haritu kot. hehe :P 

sungguh unsangkarable :DD



oh yarrr. kepada para stalker, hai salam perkenalan. dan juga stalker gedik gedik yg rajin tolong chech kan result aku, thanks banyak2 ye bang.. nanti result sem 2 tolong check kan skali boleh?? muahahahaha :P 

3 comments:

Nama Diberi Nur Zaiimah said...

kepada ahli ahli kelab stalker seMalaysia..mari la kita memboikot kak melah kerana perliannya menusuk ke kalbu terus straight forward ke pancrease

ramlah melaram said...

haha padan muka kamu. jangan main2 dgn ai okehhhhhhhhhh

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha..wali band ye?boleh la buat prfomance pasni.
cari jodoh satu!XD