Sunday, November 28, 2010

luahan hati wanita separa jantan

 
hai hari ni mood saya umpama mangkuk jamban yang bercahaya disirami dengan najis cirit tetapi dikilatkan semula dengan kuasa pencuci harpix


saya juga gembira kerana sudah tidak sembelit macam dulu lagi hihi hebat kan tanpa makan betik atau pisang sudah mampu meneran dengan lancar hanya minum jus mate5 yang sudah expired sahaja. yayy


oh myy bosan nya hidup saya ketika hujung minggu terasa bagaikan inti karipap yang hidup di dalam karipap apabila digigit baru boleh melihat dunia luar dengan syarat harus memakai stoking berwarna kelabu dan sedikit merah.


dan ya penguasaan bahasa malayalam saya bertambah baik ececeh perasan je padahal suka lelaki indon tapi taknak mengaku lalu tertelan koko crunch masa sarapan pagi seterusnya dikejarkan ke kedai tayar yang berhampiran untuk mendapatkan rawatan buang selulit di celah ketiak.


masa zaman purba dulu penduduk dekat Italy guna daun kari sebagai duit. amboi amboi amboi kaya gittew uolls pergi membeli-belah hanya membawa daun kari sahaja dan jika terlupa terletak daun kari di dalam masakan. kan dah membazir tu. dompet diorang pada masa tu pulak lazat je asyik bau kari sampai rasa nak jilat. yummm!


sebab jiran saya suka bermain kasut roda, saya rasa nak hadiahkan beliau set pinggan mangkuk percuma yang kita dapat masa beli sabun DAIA tu. lepas tu nak kasik mug free beli ubat gigi Darlie. eh kkamu jangan lupa ambil cangkul dan korek tanah di belakang rumah kamu ya lepas tu suruh kucing peliharaan kamu tanam taugeh guna spanar. pasti berjaya di akademi fantasiaaaa


kenapa sekarang ni rasa makin cepat je duit habis nak beli baju baru pun rasa serba salah sebab nanti duit habis macam mana nak letak duit kat dalam alat penimbang nak tengok berapa berat badan dan bilangan tulang di kedua belah kaki. saya pun sekarang takut nak makan nasik sebab ada dengar cerita yang nasik tu sebenarnya diperbuat daripada padi. wah sungguh tak sangka ya! saya ingat nasi ittew berasal dari beras.


keluarga di kampung berpesan supaya belajar rajin-rajin tak kira dimana sekali pun termasuk lah ketika panjat pokok kelapa. jika ada kelapangan haruslah membaca buku untuk menjana kepala otak yang makin berkarat akibat meratah perencah megi setiap hari. kenapa ayat susah nak faham macam keling ni? ah lantaklah janji aku reti naik basikal tak macam hang nak dayung sampan pun taktau nak kena gak guna senduk kacau dodol.


sebab sekarang ni tiap hari hujan lebat beserta dengan kilat petir yang dahsyat, saya menjadi sakit tulang. yaa urat dan tulang saya sangat jahat kerana mereka suka buli saya tiap kali hari hujan. ala-ala nenek tua gittew tapi saya lagi vogue kehkeh mungkin kerana mengamalkan diet pisang dan ikan kering agaknya.


oke sebenarnya aku nak pegi icity sabtu depan WARGHHHHHH nak pegi tengok bakal suami yang tak jadik plis plis plis kamu jangan nakal ayuh temankan saya mahu mintak autograf beliau dan naik pentas nyanyi bersama wahhhhh pasti masuk majalah mangga kan?


Tuesday, November 23, 2010

pengalaman bermain salji di negara amerika

Hei Da..

rimau tersepit sedang menyodok salji

ayyoyoo sem baru sudah setat, tetapi agak tidak best kerana bilik saya amat tinggi iaitu di tingkat 4 ya kawan-kawan kerana mendapat tatatertib oh bongoknya kipas tak cuci pun mau tatatertib tahi betul. DAH LA DAPAT TINGKAT 4, PALING HUJUNG PULAK TU MALAM MALAM NAMPAK SIAP BOLEH NAMPAK ICITY HAKTUII KALAU BOLE NAMPAK TUGU NEGARA TAKPE LA JUGAK =.='

da da da nak turun pegi koop pun ketiak dah basah, memang sekarang ni perlu bawak bekal ubat ketiak dalam beg kalau mahu pegi mana-mana hihi. bilik saya kat tepi tangga malam malam ade je minah dok bertenggek gayut ngan boipren. heh. tandas nye pulak mak aiiii sumpah nak termuntah bila masuk, eEeEeEeE geli gittew uolls kotoq nak mamposz karat sana karat sini tekanan air rendah nak berak pun takde mood.  aku sanggup turun level 2 semata-mata nak berak kahkahkah. dekat shower takde tempat sangkut towel, paip air kat dalam jamban pun banyak macam dah dimakan anai2 hohohohooo aku rasa macam duduk dekat flat yang terbiar selama 18 tahun je da da da da..

da da da semalam dah start masuk kelas aiyoyo aku lost gilaa masa Law 3. aneh aneh betoi hekhek. kepala otak aku masih dalam mood holiday so beliau kurang berfungsi lagi buat masa sekarang. dadadadadada malas la nak cerita pasal kelas mari bercerita tentang beg dan kasut baru klasmet saya. kahkahkahhhh. awat tak teaww depa semua dok pakat beli barang baru ishhhh aku pun nak gaktapi takdak duet hihi kena tunggu elaun masuk la camni hihihi :P

oh ye aku ni sebenarnye kempunan gilaaa nak bukak pesbuk nak tengok perkembangan laki aku kot kot la dia curang ke hape tapi yang aku meluat sangat BILIK AKU SEKARANG TAKDE WIFI HUARGHHHHHHHH aku boleh mati kutu tau tak kalau tiada internedddth. sape2 yang baik silalah sedekahkan seketul berotben kepada saya huhuhu nak nangis niii T____T sekarang ni pun aku tengah online kat library hehe tapi paham-paham je la kan pesbuk haruslah kena block di sinniewww lalu aku mana la nak dapat bukak.

ooo ada lagi satu cerita. kat sini sekarang aku taktau la ada benda apa tapi ada macam pesta bersokan ke hape ntah. so ada la antara depa yang menginap kat kolej mawar gitteww aww aww dah la jantan uollss muahahahaa. kira kalau bukak tingkap bilik aku tu, menghadap dengan tingkap bilik budak2 jantan tu la hahaha... so buat masa sekarang ni depa lah hiburan menggantikan encik internet :P tiap malam aku setia tunggu kat tepi tinggap semata-mata nak melambai-lambai ke arah mereka hekhek gatal tak gatal tak. paling best kalau ade yang dok melepak kat tangga tak pakai baju auu auu badan tough gittewww. biasa la dan nama pon atlet kan :P


tapi takde la macam si sazali samad ni... yang ni dah menakutkan dah badan macam orang telan tong gas  je kahkah. tapi yang tak best nye diorang duduk kat sini sampai 25hb ni je lepas tu dah takde dah :( 

okey dah tak larat nak menaip dah kat sini bunyi kibod aku je yang bising dok ketuk ketak ketuk ketak satgi orang pun naik pelik ngan aku hihi. okiee nanti saya update lagi jika terjumpa dengan sumber internet. muhahaha babi! eh silap, babai!

Friday, November 19, 2010

cuti dah nak habesz

blub blub blubb (bunyik menyelam skuba dalam lubang jamban)
 
akhirnya habis jugak cuti yang panjang berjela-jela nih. hehehee naik mati kutu dah aku kat rumah tak buat ape hari-hari asyik buat benda yang sama je..

aku balik malam ni! naik bas pukul 12 tengah malam huhuuu seram nye uolls bila dengar pukul 12am rasa macam ada banyak hantu je :P oh ye nak habaq la sekarang kat kawasan rumah aku ni depa kata encik pocong sedang berkeliaran. hohoo taktau la betul ke tidak tapi malam tadi aku tido awal la jugak sebab takutz. hihi

sepanjang cuti ni aku dok rilek je kat rumah, tak buat pape pun. huuuu buat kerja rumah pun malas. so kepada klasmet saya nanti hari isnin ni jangan terkejut bila nampak aku makin gendut hihii pipi pon dah kembong semacam dagu pun dah berlapis sampai tak nampak.

sebenarnye aku risau ni nak dapat rumet baru. ntah sape la orangnye adehh. buat dapat yang hampeh + panjang tangan mampos laaaa mintak2 diorang oke la jenis satu kepala ngan aku. dah la aku ni payah sikit nak bergaul dengan orang yang baru kenal argggghhhh. oh ye kepada bakal rumet, aku ni tido mengigau dan mengeroh. aku jugak seorang yang pengotor haha saja nak habaq awai2 :P

tak sampai 8 jam pon lagi aku nak balik tapi apa pun tak packing lagi niiii wahahahaa bengong betoi. baju aku semua bersepah-sepah. pak aku kata jangan bawak banyak2 barang, bawak yang penting ja. tapi nak buat cemana pak oii semuanya penting... he he mana boleh main tinggai2. ok lah i nak pi sumbat barang dalam beg ni. hihi doakan aku perjalanan aku selamat!!



 

selamat tinggal kampung halamanku, semoga makin pesat membangun sepanjang aku takdak kahkah pastikan bila aku balik nanti dah takdak jalan kena tutup dah. okie jumpa lagi raya krismas nanti okeyyy. muah muah

nanti bila aku kat kolej nanti mesti dah jarang online kan. mintak-mintak la aku dapat bilik yang dapat wifi hehe malas aku nak buang duit beli berotben :P



gambar curik dari fb PARIT BUNTAR IS MY HOMETOWN

Wednesday, November 3, 2010

adik kembar paul si sotong kurita pula meninggal dunia akibat eksiden digilis kuda laut

hai uoll. nak tau tak malam semalam masa aku tengah syok syok online tiba-tiba ada setitik air jauh kat tepi touchpad laptop aku. terkesima kejap uolls. air ape yg jatuh ni? dah la terkena tangan aku kot. lalu aku pandang atas, kot la siling rumah bocor. sekali kauuuuu ade cicak rupanya kat atas tu. HAREMMMMMM takde tempat lain jugak ke kau nak melepas hah? bila aku tengok kat atas meja, citttt ade tahi beliau yang masih fresh lagi lembut lembut gittew dan nampak sedikit basah. heh. taik kat atas meja, tapi kejadah ape ade air atas laptop? tu air taik dia ke? ke lepas berak dia kencing pulak? menyampah aku tengok cicak tu. rase macam nak lastik je bontot beliau sampai buasir KAH KAH KAH

oh ye, aku nak cerita pasal aku keluar semalam lalalalaa. yeahh sempena matrik kiddo tengah bercuti, inilah masanya kita pegi meronggeng dengan mereka. ye dakk? semalam aku keluar dengan tira & pujah pegi Pacific. kalau nak tau, kapel-kapel kat parit buntar ni kalau nak pegi deting mesti pegi Ban Pecah tak pun Pacific. oke ini bukan fakta tapi berdasarkan pemerhatian aku. mintak ampun kalau salah :p eh lupa nak cakap. Ban Pecah tu kawasan laut, tapi takde pantai yg macam uolls bayangkan tu. dia macam ada batu batu besar hehh entah la pegi la google kalau nak tengok. kat situ ramai gile kot yang deting konon romentaik la tempat tu padahal takpun. kahkah sarang maksiat ade la :P 

semalam kami pegi naik bas je uolls hihi bas CityLiner nama nye. bila naik feeling macam bas double decker kat London tu sebab bas nye kale merah gittew. interior bas tu lebih kurang macam RapidKL je so sila bayangkan sekarang. kami 3 orang duduk kat kerusi sebaris yang dekat pintu masuk tu. kira memang boleh nampak jelas muka driver la. biasa la kan waktu pagi, tak ramai pun yang naik bas. kami pun bersembang dengan meriah bila bas tu start gerak. oh ye bas tu berjalan tak tutup pintu ye. sampai kat traffic light, abang/pakcik driver tu suruh pujah tutup pintu tu. motip uolss padahal pintu tu otometik kannnn. lalu pujah dengan inesen nya pegi la tarik pintu tu kasi tutup KAHKAHKAH.

lepas pintu tutup, abang driver tu start nak sembang sembang. heh, dia panggil pujah KAK LONG uoll. aku taktau la pulak yang pujah ni ade adik yang keje bawak bas hahahahaha. macam-macam la dia dok potpet potpet tapi aku pun tak berapa dengar. yang aku tau dia offer pujah jadik konduktor bas wakiahkiah. lepas tu bas tu stop kat petronas jap, nak refill ngv. bila abang driver tu bukak pintu nak turun je, BERATUS EKOR NYAMUK TERBANG BERKELIARAN. aku syak nyamuk bersarang kat tempat dia la.

ayoyoyo sabaq je lah lepas tu aku pun dok main tampar tampar nyamuk. bertuah encik nyamuk kat atas ni. walaupun dah mati, beliau tetap femes sebab berjaya masuk dalam blog kak ramlah melaram hehe. lepas tu si abang driver tu ade tunjuk handbag merah kat pujah. adoii lawak laaa rasenye handbag tu orang tertinggal kot, lepas tu dia nak bagi pujah. memang masa otw tu dia memang try nak bercakap ngan kitaorang tapi kami je yang tak layan sangat :P dia siap pesan lagi nanti balik tulis kat dalam diari yang kami naik bas yang penuh dengan nyamuk. haluu abang CityLiner, i tak main dalam diari terus dalam blog je :P

ok malas la nak cerita pasal dalam bas. hmm tak lama lepas tu kami pun sampai ke destinasi yayy. seronok uoll, takde orang langsung yang ade pekerja kat situ je. dah nama pun pagi kannnnn sape la yang gelong sangat nak jejak kaki kat soping mall time macam tu kami ni je yang semangat sebab jauh dan nak balik awal. huuuu lalu dah sampai kedai banyak tak bukak lalu pegi makan kepsi je la. aku rasa akak kepsi situ macam gelong sikit ah hohhohhoo opps tak baik mengata orang.

lepas makan kami pun jalan jalan jalan jalan dan jalannnnn sampai tak larat. aku takde la soping sakan cuma beli 2 keping baju dan 2 ketul buku. heee baik nye aku beli buku padahal aku ni tak suke membaca. patut la semalam mendung nak hujan sebab aku beli novel huuuu. lepas tu ternampak segerombolan kad raya deepavali lalu berasa ghairah sebab teringat kat rakan-rakan di india

da da daa da comel kan kad raya ni? sexayyy nyah mak suker. macam macam design ada, yang ada muka aisyhwara rai pun ade tauu jangan main2. lepas tu jalan lagi jalan jalan jalan sampai la perut kak long/pujah lapar. citt padahal dah makan kepsi tadi nafsu bewak betoi. then pegi la food court depa berdua je makan aku tak sebab tak berapa nak lalu. tapi aku makan gak bila tira offer makanan dia. rezeki uoll jangan berani tolak! hehe


sebab sizzling mee yang beliau order panas sangat, si pujah ni pi letak ais kat dalam tu. warghhhhhh sapa ajaq hang ni wei serius aku nak gelak sampai berak time tu kahkahkah. bila siap makan maka kami pun pulang. oh ye seblum pulang singgah kedai apa ntah tira nak beli hanger sebab mak beliau kirim

sementara tunggu dia carik hanger aku pun amek gambar selipar ni. gojes sangat tau nanti nak mintak laki aku beli selipar ni lalu buat hantaran masa bertunang lah.

ok cerita pasal nak balik pulak. kalau nak balik kena menyebarang jalan, bagi nak mengelakkan mati kena langgar kami pun naik jejantas yang omaigod canggih giler.

bongok la sape yang cipta jejantas pesen camni. menggigil aku naik tau tak!!! nasib baik takde orang yang guna jejantas ni, kalau ade ramai orang memang aku tak naik dah rela lintas kat jalan besar tu uolls. sedangkan nak turun tangga C1 lepas abes lecture pun aku menggigil, inikan pula jejantas tangga sexy.

'hai nama saya kak long'. kata perempuan berseluar biru ittew
selain gayat, saya juga penakut nak melintas jalan. harap maklum
masa kat bustop, lori yang lalu lalang semua bunyik hon pon pon lalu lambai tangan kat aku. muahahaha perasan giler. aku yang takde keje pun pi lambai-lambai tangan kat mat moto yang lalu. hehe ade sorang tu siap toleh 2 kali tak percaye aku lambai kat beliau kahkah nasib tak eksiden. begitu lah ye jadiknye bila artis duduk kat bustop :P

tunggu punya tunggu, bas yang dinantikan pun sampai. bila terbukak je pintu bas aku rasa nak gelak gila-gila sebab................................................

hai kak long, kak ngah dan kak chik!
homaigodddd abang bas tadi! rasa macam nak pitam je sebab tak percaya dapat jumpa dia lagi. pujah yang tadi kata nak tidoq dalam bas terus membatalkan hasrat murni beliau ittew. masa nak bayar tambang, dia kata SORANG TIGA RINGGIT. ingatkan sama macam tambang pegi iaitu RM3.70. motipppppppp?? kah kah

masa nak balik tu kami duduk kat tempat yang sama macam pagi tadi.dan macam biasa potpet potpet potpet rancak betul kami bersembang. yang abang bas tu sebok je tanya 'beli ape tadi kak long?' ishh 2 kali kot dia tanya. aku pun jawab la 'beli barang bertunang hihihihi'. masa kat dalam bas tu punye la tahan gelak hihi tapi dok kaver cehceh.

siti nurhaliza potpet potpet potpet rosmah potpet potpet orang hensem potpetpotpet ikan kelisa potpetpotpet jamban berdiri potpetpotpet. tu diaa rancak nye cik mahfuzah kita sembang. ada sorang pompuan india ni aku perasan dia asyik tengok kat kami je. kat sebelah tu ada lagi sorang tapi rasanya depa ni tak kenal kot. tiba-tiba depa mula bersuara. &^%$#(*&^%$# sumpah bising. aku rasa dia nak lawan cerita pujah kot kahkah. rasa nak pi selotep mulut dia pon ada gak sebab warghhh satu bas kot dengaq sembang tak paham ntah2 kutuk kami. huuuuuuuuu

bila nak turun bas, abang bas tu ade cakap something tapi tak berapa jelas. adakah dia mintak no telepon pujah? wakaka. balik tu singgah pi PUSAT PAKAIAN HARI HARI. hikhik si tira nak beli baju raya deepavali dia. ada la satu baju tu, tergantung punya tinggi. nak amek sendiri tak boleh sebab takde galah lepas tu panggil la akak yang keja situ. hampehhhhhhhh dok panggil2 sorang pun tak mai. ade sorang tu siap buat derk je bila aku panggil grr rasa macam nak bagi penampar je kat pipi dia yang penuh blusher kale oren tu. masa tu tak ramai orang tapi ade la dalam 7 ke 8 grup manusia. kesian oh aku tengok makcik india tu panggil pekerja tu depa takmai. siap ade budak kecik tu tanye aku ni pekerja kat situ ke? haha.. bongok la diorang tu nak keja buat la cara nak keja. baik berhenti la kalau malas sangat tak pun jadik patung yang diorang display kat depan kedai tu. ade pulak 2 ekor pekerja tu pi jaga kat tempat bra ngan spender padahal mana ada orang kat situ mai je la kat kami ni woiiiiii satgi aku pi report kat aduan rakyat baru tau haha. pemalas ohh nak layan kastemer tau la rambut cantik rebonding lurus macam papan sekeping. oke ade kena mengena ke? hoho

ok dah cerita sudah tamat. bye!