Thursday, September 30, 2010

teknik bawak toyol dalam ekzem. dijamin tak kantoi punyer (Y)

Hai readers! homaigodd homaigodd ketahuilah anda semua bahawasanya aku sangat gedik gedik dan terlampau eksaited di saat entri ini ditaip. sila faham perasaan saya dan jangan muak kalo kegedikan ini melimpah-ruah. tak suka jangan baca, tapi kalau suka sila korek hidung. hihi

oh ya, finals dah habes so sekarang ni aku sedang berada di rumah sambil bergolek-golek riang menikmati internet laju tahap berak cirit. ok moving on. ini bukan topik utama.

petang semalam, aku dengan 2 orang lagi roomate pergi bersiar-siar bersama buat kali terakhir sebelum balik cuti sem. niat nak teman Mas pegi PKNS beli kasut raya ape ntah even raya dah nak habes. wehowehoo alang-alang dah keluar tu kiteorang pun merayap la pegi plaza alam sentral kot2 ade sale ke, ade jantan hensem ke untung untung boleh buat cuci mata. and yeahhhhhhh kami pusing pusing satu plaza tu sambil usha2 baju, beg, kasut, all the girlishh girlishhh bapok stuff. daripada tak lapar, terus perut aku keluar irama dangdut padang pasir sebab penat jalan banyak sangat.

after asar, perut masing masing dah berkeroncong berghazal bagai so kiteorang dengan pantas dan efisyen nye menuju ke arah kfc dengan nawaitu nak makan KFC JOM JIMAT SET A.


haha ni santapan pilihan aku tiap kali datang kepsi. kenapa? sebab dia murah gilewwwwww. memang sesuai dengan orang kedekut taik idong kelat macam aku. eh, bukan aku je. rumet aku pon. lalalala

lepas turun laju laju (sebab guna lif) kami terus serbu kepsi. WOW WOW terbeliak bijik mata aku bila melangkah masuk. awwww ABANG KEPSI YG KEJE KAT SITU FUYOHHH KACAK NAK MATI COMEL GILORZZZ PUTIH MELEPAK GEBU GEBU AWW RASE NAK CUBIT TAPI TAK BOLEH SEBAB BUKAN MAHRAM DAN KENA KAWEN DENGAN DIA TERLEBIH DAHULU. hohohoo nak pengsan aku. beliau masa tu sedang menikmati jom jimat set A jugak if im not mistaken. (oh ya dia ni mesti jenis kedekut mcm aku jugak kan?)

lepas order kami dudok kat meja yang tak berapa jauh dari dia. tapi takde la nampak muka sebab beliau membontotkan kami? *erkk! aisemen lupe nak cakap masa tu kiteorang dapat nasik je dulu tapi ayam kena tunggu 20 MINIT! 20 minit cek oii, bukan doploh saat. kami pasrah je la tunggu sebab lapaq punya pasai. tapi takpe, abang kepsi hensem masih ada dan sedang sedia untuk ditatapi.

okay perhatikan abang kepsi yang tengah duduk tu
WARGH! *drools*

HAHA seriuszzz hensem tapi aku pelik apehal dia asyik tunduk je. yang mas pulak dok tak habis habis cakap 'arghhhh hensem la tinggi kurus macam kyuhyun!!' hihi. lepas tu bila dah dapat ayam kami terus membedal sampai belahak 18 kali. bila nak balik tu, aku sempat pegi usha beliau kat kaunter. AWW. eh lupe. nama beliau MARK :D

bila otw balik tu tak habis habis aku dok sebut hensem hensem hensem sebanyak 20 kali. sebenarnye takdela terlampau hensem, tapi hensem hensem kiyut gittewww. malam tu, aku cerita kat klasmet aku pasal beliau yg kacak. tengah semangat aku dok bercerita tu tibe2 dia tanya 'abang tu nama Mark kan?' apa lagi menjerit macam monyet histeria lah kiteorang. hahahaa tapi yang paling best kiteorang semua rasa yg muka beliau tu sangaaaat familiar.

dan tibe2 pagi tadi masa dalam bas, aku teringat dekat sorang mamat ni. aku rasa muka dia macam encik Mark dan nama dia pun Mark jugak.


ingat lagi tak? mamat ni pernah masuk OIAM2 gittew. sampai je rumah terus capai kompiyuter godek godek google pasal dia nih. dan aku terjumpa fesbuk beliau



komen komen berunsur KFC. wow terkesima i uolls

dan banyak lagi hasil godek godek aku dari tenet yang meyakinkan bahawasanya dua orang Mark ni orang yg sama. woot woot dah la dulu aku pernah minat kat Mark oiam tu sebab chomel, tp minat kajap je la sbb tak selalu tengok pon :P

haha gedik gilerww macam ape ntah. padahal dah ramai kot tau pasal dia keja kepsi. lalalala lantak pi la :P
btw, beliau student yuaitiem! yeah. nanti kite lunch same2 dekat dc ek? wakaka

amboi segaknya dia.. *nada makcik makcik*

dan kepada masfufah ahmad; 

YAY YAYY BERJAYA JUGAK AKU CARIK MAMAT NI DI ALAM SIBER. MUAHAHAHA TAK SIA-SIA SEMALAM AKU USHA BLIAU LAMA LAMA. NEXT SEM KITA TOKSAH LAYAN KEPSI SEC7 DAH, PEGI KFC PAS JE HAHAHAHAHAHA LEPAS TU JANGAN LUPA MINTAK OTOGRAP BELIAU. ARTIS LA KATEKAN WAKIAHKIAHROKIAHTEACHERKUSAYANGGG. DAN YAYY LAGI SEBAB BELIAU SEORANG MUSLIM DAN YAYYY KITA BOLEH NGORAT DIA HAHA. AKU DAH ADD DIA, HG BILA LAGI? 







Sunday, September 19, 2010

how to get rid of armpit hairssssssss


"semakin panjang bulu ketiak seseorang wanita ittew, 
semakin cantik rupa paras dan budi bahasanya"


merujuk kepada tajuk entri kali ini, bagaimana untuk membuang bulu ketiak. hurmm di sini saya ingin nasihatkan kepada anda semua supaya jangan sesekali membuang bulu ketiak anda. sebab apa? sebab bulu ketiak sebenarnya menyerlahkan lagi ke-HOT-an anda. maka, peliharalah bulu ketiak anda dan jangan lupa kasi syempu, letak conditioner serta moisturizer. 

baiklah, sekian saja tips daripada saya. renung-renugkan dan selamat beramal!