Sunday, August 29, 2010

spender reput dan terbiar tanpa tuan

heloh. rajinkan aku apdet 2 entri pada hari yang mulia ini? gegegege.

amacam tajuk entri kali ni? anda terpegun tak? terpegun tak? mesti tak terpegun khannnnnn.. takpe, mari saye buat anda terpegun seketika. jeng jeng jengggggg....


MEMPERSEMBAHKAN...

objek aneh di tengah jalan. apakah ittew??

TAK NAMPAK YE? KEJAP. JOM KITA ZOOOOOOOM IN!!! (jerit ala2 aznil nawawi cam kat dalam macam2 aznil)


masih tak nampak lagi? sah. anda memang rabun. sila zoom sendiri. malas aku nak layan. hoho


ye adik-adik. dah dapat jawapan kepada gambar ittew?? bukan. yang tu bukan gambar tulang penyu mahupun alat bantuan pernafasan bagi seekor ikan paus kale biru. ini ialah sependar ye adik-adik. SEPENDAR atau dalam bahasa kampung nye seluar dalam. ye, saya ulang. SELUAR DALAM, BUKAN SELUAR LUAR YEEEEEE.

kahkahkah sangat kelakar okayy bila tengah syiok syiok jalan lalu terserempak dengan encik spender yang terbiar ini. at first aku tak perasan pun kewujudan beliau, tapi bile NUR ZAIIMAH AWEK AHMAD ELLIF cakap yg ittew adalah spender TEROSSS aku jadik ghairah tak semena-mena. ghairah di sini tak membawa maksud peningkatan tahap nafsu syahwat ye, ghairah ittew eksaited okayhhh. :p

melihat kepada kondisi encik spender ittew, rasa sayu tetibe. kesian kat beliau. terbiar kat tepi jalan, badan dah makin mereput, getah dah longgar2 sikit, kembang semacam je. euwwwww HAHAHA. terlintas dalam otak, milik siapakah spendar ittew? yang pasti pemilik nye seorang jantan. hohooo dan yang paling pelik, macam mana boleh sesat kat tengah jalan? dekat-dekat dengan kolej wanita pula ittew. wiwiwii 

malang nye, aku tak sempat nak interview encik spender tu lebih lebih. yang aku tau nama dia Byford dan size L kot lebih kurang. kuangkuangkuang.. warna, errr entah laa.. aku pun tak sure. nanti lah aku pegi interview lagi skalik. lepas tu aku buat teros karangan autobiografi AKU SEORANG SPENDER.

dan pesanan kepada anda yang membaca, PELIHARALAH SPENDER ANDA SEBAIK MUNGKIN DAN JANGAN LAH MENDERHAKA KEPADA BELIAU DENGAN MEMBUANGNYA DI MERATA-RATA.KENANGLAH JASA BELIAU SELAMA INI, DAN INGATLAH TANPA SPENDER SIAPALAH KITA.OLEH ITTEW SAYANGILAH SPENDER ANDA SETIAP HARIIII...VITEGEN. okay silap. haha bye!



yabedabeduuuuuuuuu


hye! salam 1Malaysia dan 1India. kuangg3

yayyy yayyyyy forum MTC016 dah lepas! wohohoo seronot tak terkata nyah oii.. mane tak nye, forum untuk subjek ni la yang paling digeruni ramai. ehekhekhek. grup kiteorang buat tajuk POSITION OF RELIGION horhorhor agak mencabar ye rakan-rakan, banyak onak duri dan ranjau yang terpakse kami tempuhi masa nak prepare untuk forum kali nih. kuang kuang kuangg

malas la aku nak cerita. hampa bukan nak baca sangat pon kan? so marilah melihat gambar. weeewit weeewit
with madam nazida, our dearly beloved lecturer.

ahli-ahli panel penal code. ada rupa macham pembaca berita RTM x? :p

aksi pembaca berita pencen
p/s yg kiri skali tu kiyut gilerrrrrrrrrrrrrr kahkahkah

HAHA pose ala2 bapokss gitteww. nyah nyah nyah

taktaunakletakcaptionape.....

setail ahh gambaq ni. ada potensi utk jadik cover album dato' m.daud kilau

HERHERHER takmalu letak gamba senirik. kuehkuehkueh
jangan gelak! aku tau buruk. dah macham ahli bina badan plak bila aku tenung lama-lama.


oh ye. masa forum tu AKU SORANG JE YANG PAKAI BAJU KURUNG! wooott wooott ayu gilerrr habaq hang! lalalaa.. tapi hampeh bila ade orang cakap yang aku pakai baju macham kumpulan marhaban. grrrr grrrrrrr HAHA!

pasal forum... err err taktau la nak kata okayh ke tidak. huhuuu tapi yang penting kiteorang dah buat yang terhabis baik dan dan dan aku tak hapal skrip pon sebenar nye masa tu -_____-. hohoo durjana sungguh. lantak lah janji dah lepas dan aku tak payah nak sakit otak pikiaq pikiaq sampai tak sempat mandi pagi dan sarapan dan bersenamrobik dan menjemur pakaian sebelum datang ke kelas. yayy!

okenggg. sekian berita terkini, salam hormat!




NAH AMBEK SEKALI LAGI GAMBAR GELI-GELIMAT AKU. WAHAHAHA


Saturday, August 21, 2010

shuffle milikku, zapin milikmu

helu helu helu.. apa khabar peminatku sekalian. mintak maap la sebab artis pujaan anda ni dah lama tak updet blog. HORHORHOR. kesian kat anda semua kan, tak tau pun perkembangan semasa i. biasalah artis kan selalu bizi :P

YAYYY! pertama skali aku nak melepaskan angin kentut tanda lega sebab esaimen critical thinking dah berjaya di-submit dengan jayanya. herherher. tapiiiiiiiiiiiii still tak boleh nak berjoget-joget gembira sebab banyakkk lagi esaimen+forum+test yang bakal menjelma. grrrrrr banyak betul dugaan, halangan, cabaran dan rintangan yg kena jugak aku tempuh sebelum dapat balik cuti selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.

oh yeee.. AKU DAPAT TATATERTIB YG KE-2! omaigodddd best nyeww! best nyeeew! wahai kolej mawar, bagilah lagi ek. sesungguhnye tatatertib tu ibarat sebuah penghargaan bagi aku. tanpa tatatertib, siapalah ramlah melaram di uitm ini. hekhek

dan.. dann.. baru kejap tadi sesuatu yg menggemparkan telah berlaku! NAK TAU TAK RUMET AKU TERJUMPE SEKETUL TAIK MANUSIA DEKAT TOILET EUWWW EUWWWWW TAIK DIA TERCICIR KE HAPE??? hahah, sangat gelirr okacyhh. aku teringin nak pegi tengok, tapi malas la pulak sebab takut tak dapat tido malam sebab asyik teringat kat encik tahi terbabit. hihi comelnye panggil taik sebagai encik tahi. terfikir jugak aku, zaman sekarang ni ade jugak manusia yang tak tau cara nak berak dengan betul ye. takpe lah, nanti aku post-kan sebiji entri khas tentang cara berak dengan betul, mudah dan berkesan di tandas cangkuk/duduk.

sebab aku tak pergi ziarah serta bertanya khabar kat encik tahi tu lagi, aku bayangkan je la macam mana keadaan taik yg tertinggal/tercicir/terjatuh tanpa disedari ittew. hihi



dah.dah. aku taw aku lukis tak chantek, so jangan gelak. oh ye, kat dalam gambar tu, yg dalam petak tu, kale kelabu tu, yang tu bukan nombor 181 ye. yang tu jamban -__- sangat pengotor ye.. entah sape la yang membuat onar kat dalam jamban tu. haha..

owww lagi satu, SEMALAM AKU NAMPAK ARIL MENATAP MATAMU SHUFFLE MILIKKU KAU DAN AKU WEKKK WEKKK SUMPAH AKU TAK SUKA TENGOK DIAAAAA. arghhhhhhh geli! entah la, aku pon taktau sebab ape aku tak suke dia. herheherrr. baru aku perasan, kalau dah namanye duduk kt uitm shah alam ni peluang nak jumpe artis sangat la tinggi. ternanti-nanti jugak aku bila ziana zain ngan ramlah ram nak datang sini. heuheuuu

ok bye nak study esok ade test. wish me luck! XOXO

Saturday, August 14, 2010

cara-cara menghilangkan selulit di peha dan bontot dengan cara yang sangat mudah dan efektif

hai aku baru lepas berak ni. hahaha jangan tanye bilangan taik aku sebab aku tak kire pon tadi. lalalala. sangat ajaib uolls.. arini pecah rekod aku berak 3 kali dalam sehari. yela, aku kan ratu sembelit. nak berak pon seminggu sekali gittewwww. ape kejadah ntah aku cerita pasal tayik kat awal2 entri kan. kehkehkeh padan muka kepada sesiapa yang membaca. semoga anda berasa loya seloya loyanyaaaa. :P

ermm ermm ermmm harini first time aku makan nasik masa berbuka. weeeeeeee~ full gilerrr. taik pun jadik banyak :P tapi yang tak best nye harini bukak puasa 2 orang jeeeee. SANGAT TAK BEST DAN TAK MERIAH OKAYYYYYYY. rumet lagi 2 orang balik rumah pulak dahh. ehekhek. harini saye bedal nasik tomato, cheese cake, puding jagung, karipapapap dan entah kueh ape tah yang kale hijau2 tuu. lepas tu aku pow gak makanan rumet aku. hohohh seronot nyeee bila dapat makan banyak-banyaakkkkkk

lepas tu masa balik terawih dapat makanan free lagi. mee goreng gittew uollssss.. tapi sampai sekarang aku tak sentuh lagi sebab konon nak buat makan time sahur. ehekk. cakap pasal terawih ni, nak habaq siket la kat hampa yang suara imam tu best gilerrrr. kikiki wajah beliau aku tak sempat nak usha tapi aku bajet muka dia hensem kottttttttt. HAHAHAHAHAHA dan tiba-tiba aku nak pegi mengorat imam ittew *PANGGGG sila tampar saya* 

oh yeeeee. hajat aku nak ponteng kelas Mr.Daljit 3 september nanti tak tercapai. tiba-tiba beliau wajibkan semua orang datang, kalo tak beliau tanak bagi markah untuk esaimen. warghhhhhhhhhhhhh aku punye la semangat beli tiket bas pukol 9.30 pagi last2 kena tukar pukol 1.30 petang pulak dahhh. aiyoyoyoo KENAPA LAAAAAA TIAP KALI AKU NAK PONTENG MESTI TAK BOLEH DAN TIBA TIBA TERINGAT PULAK ZAMAN MUDA MUDA DULU PONTENG SEKOLAH LALU MENYOROK KAT BAWAH MEJA DAN DALAM LOCKER DAN AKHIRNYA KANTOI DENGAN MAKGAD DAN WARDEN HAHAHAHAHAHAHAHAH DAN HAHAHAHA SEKALI LAGI. heh -.-'