Saturday, May 29, 2010

chi hi hii

hola readerssss!!!

wehuuu wehuuu rindu nyee nak ber-belugg. minggu ni memang penat nak mampos wa cakap sama lu. sepanjang orientasi nih memang aku takde masa langsong nak jenguk2 pesbuk mahupun belugg setoken berlobang aku nih.

tido tak cukup, cuaca panas, orang yg ramai gilerrr, nak mandi pon tak sempat uollsss.. muehehe kantoi lah pulak.

TAPI NASIB BAEK MINGGU DESTINI SISWA DAH HABESSS!!! yehuuuuuu

so sekarang tengah cuti, aku dok kat rumah makcik aku. muehehehe ingat nak balek parit buntar, tp rase mcm jauh je.. lalalaa lagipon baru 5 hari je aku tinggalkan rumah. malas la nak gedik2 balek. buat penat jehh

ekceli banyak benda yg aku nak cerita. uhuhuu.. tapi nanti la tunggu aku balik ke kolej mawar terchinta sebab wireless kat sana laju gila babi sampai nak tengok video dangdut kat utube pun dah takde buffering ape kejadah semua.


oklah bye. esok kite mesej lagi. ekekee



OMG OMG ade orang shooting drama kat kolej mawar!!
as u can see, jantan yg pakai singlet puteh tu feroz khan. uwwuww hot gittew nyahh. ade jue aziz dgn mustapha kamal gak. ntah drama ape la, jangan drama gerak khas sudah. buehehe

dan gamba ni aku amek dari tingkap bilik aku. ehehehe.. kalo ade farid kamil datang shooting mau nye aku terjun terus dari tingkap tuh. lalalaa

Monday, May 17, 2010

Yu.Ai.Ti.Em di hatiku

homaigodddd tinggal lagi seminggu jeh aku boleh dok rilek2 kat rumah!! next week nak berangkat pegi uitm dah. alaaaaaaa, pehal kejap sangat cuti nih? * kejap kepala hangok kau. nak dekat 6 bulan cuti kau kata kejap?


so far, aku baru je siap setelkan borang2 apekejadah sume. baju tak pack lagi, dok besepah sana sini. sependa baru pon tak sempat nak beli lagi. haihhh. barang2 lain macam toiletries, hanger, besen, etc etc langsong takdak. harusss paksa bapa aku keluar soping esok nih. hmmm  




well, aku bakal jadik penghuni KOLEJ MAWAR tak lama lagi. menurut cakap akak2 senior, kolej mawar sangat tak best. adoii ni yang i lemah nih. tak suke la kalau tak best. eeeee

diorang cakap, kolej mawar nih
  1. kolej yg paling kerek. kerek camne tu aku taktau laa. hohoo
  2. wifi dia macam taik
  3. rules ketat gilaaa kalau nak compare dgn kolej kediaman yg laen
  4. suka buat spotcheck tiba2. time orang pegi class pon bulih jadik
  5. jauh kalau nak pegi class (tapi nak pegi makan dekat je. yes! yes!) 
  6. erghh, lagi banyak lah! tak larat nak sebot

memang banyak yang tak best daripada yang best. ceitt dah jadik macam zaman dok hostel dulu jahh. ceittt nasib baek hempon bulih bawak. ekekeke :P :P

oh ye, sapa ada info pasal kolej mawar nih sudi-sudilah berkongsi dgn saya. ewahhh