Wednesday, December 8, 2010

menggatal dengan abang mamak berbulu dada lebat

assalamuaikum dan salam socialista. okie kejadian ni sebenarnya berlaku pada 4hb Disember yang lepas, tapi baru hari ni aku nak cerita kat hampa sebab internet suka buat taik kat aku. pada malam kejadian, aku dengan rumet/klasmet bernama imah berasa lapar lapar di bahagian perut lalu bercadang pergi ke sec7 nak carik makan. tak lupa juga mengajak 3 orang rumet lama yang aku rasa tak payah la diperkenalkan lagi hahaha.

so malam tu kami berlima pun menapak la pegi Restoran Khalifah aumm aumm konon nak bedal cheese nan tapi tahi dia buat tak best langsung. warghhhhh! time nak amek order tu, aku rasa kejang di bahagian cuping telinga sebab terkejut tengok menu yang mampu menaikkan nafsu seorang wanita. KAH KAH KAH


si tukang amek order tu pulak agak annoying sampai aku rasa nak curah je kicap kat muka dia. arghh malas ar nak cerita pasal ape, tapi time tu dia asyik usha ainaa je. hik hik. jelingan manja uolls, lantas aku pun jeles. memang sejak dari dulu, aku suke jadik perampas boipreng ainaa nih. kalau nak tau rahul tu pun aku rampas dari dia hahaha. maka dalam diam pun aku berniat nak tekel si mamak nih auuwww


itu dia si jejaka berbaju biru.... abang waiter yang annoying tapi agak menarik hati da da da. tiap kali dia lalu meja kiteorang, mesti dia usha punye. tengah syiok dok makan, dia pon datang kasik kertas tulis harga makanan kat kami sorang satu. masa turn aku, aku suruh dia otograp kat atas ketas tu. masa tu, amboi amboi amboi bukan main senyum lagi dia. aku nampak macam dia tulis samting pastu dia padam2. 


haha otograp tak jadik :P

lepas tu dia tulis lain, bagi yang ni pulak. hehe :D

amboiii sweet tau macam kat dalam drama pulak main tulis tulis nama kat atas kertas :P bila dah nak dekat balik tu, si abang musthafa datang kat meja bagi kertas kosong kat aku. omaigoooddd sangat drama okeee... tanpa melengahkan masa terus aku tulis biodata aku kat atas kertas itteww. alololoo so sweet vava'z



yang konon bentuk molot tu aku lukis guna kuah ape ntah yang kale meraah tu. wakakakaa.. ingat nak kasik cium ittew kertas kannn tapi tak pakai lipstik lah pulak. saya hanya membawa lip balm saja malam itu, maka guna kuah pon kira okey lah! 

bila nak blah dari situ aku tinggalkan ketas tu kat atas meja, lepas tu aku nampak dia amek ketas itu taruk kat dalam poket apron dia hekhek. siap toleh kiri kanan gitu uolls. takut bos nampak nanti terus potong gaji. DAN SELEPAS ITTEW KAMI SEMUA PEGI I-CITY. YAYYYYY!


macam haremm sekarang ni nak masok pon kena bayaq sorang 2 ringgit! arghhhhh aku rasa nak meroyan je kat depan abang jual tiket tu. PTUIH PTUIH PTUIH LUDAH AISITY!! nasib baik ainna yang belanja kiteorang. hehe thanks ainu! du du du

muka seronok melihat lampu digital yang sangaaaaaat mahal 
sambil memegang tiket haram jadah

minta maaf kamera tak canggih 5.0 megapixels sahaja

feeling kat obersi pulak bila tengok gambar ni. ntah kenapa :P

kan dah kata kemre tak canggih, gambaq pecah pecah. 
tapi tiba2 nampak macam efek bokeh gitteww :P

gambar perasan sambil buat pose ala2 pondan. hek hek

esok nye, kami pegi menggedik kat Times Square pulak hihii.. tiba-tiba terasa nak pengsan bila terjumpa satu ketul buku kat Borders nih. walawehhhhhh apakah ini suratan atau kebetulan? wakakaa.. 

omboi mustapa popular hang nohhh....

setelah berasa geli geli dibahagian usus kerana digigit cacing tanda kebuluran, maka kami 5 ekor pon menuju ke food court mencari makanan untuk dimasukkan ke dalam perut dan dijadikan tahi. saya memilih untuk makan kat mamak, auum auuum lalu berasa sedikit eksaited kerana abang mamak itu kacak. bila nasik goreang patayar saya dah siap, encik mamak ittew pun mahu meletakkan sos di atas nasik yang disarung dengan telur itu. tapi saya bertindak dengan sepantas kilat, menyuruh abang itu tuang sos kasi bentuk love. hihi gatal nya saya. sekian terima kasih.

so sweet. eh tipu nasik pataya mana ada manis

walaupun bentuk love yang beliau amat buruk dan takdak rupa langsung, saya amat menghargainya kerana dia siap buat anak panah gittew uollsss.. harus jeles habaq hang. ni yang rasa nak ubah selera kat mamak pula, taknak lah jejaka kerala. hiii gedik!!

p/s : saya mengambil masa selama tiga hari utk publish ini entri kerana internet macam babi

7 comments:

A.L.I.G.H.U.F.R.O.N said...

terbaiklah.hidup mamak!

aen peset said...

kah kah kah!!
sgt keji lihat ciuman kuah iteww. wakakka

Zulhilmi Salleh said...

lol mmg terbaek la xD klaka btol!

Nama Diberi Nur Zaiimah said...

ummmmmmaaaaaaaaaa kata Musthaifa (bukan nama sebenar) kepada ramlah

amalina sahaja said...

tak baik wehh main perasaan mamak tu. hahahaha


serius aku dgn mmbe aku pun dulu buat mcm tu.
lepastu tobat tak pegi dah kedai tu. haha

twinkle twinkle said...

ahha kelakau betul la name roti tu

Aini said...

anak sape la yg sempoi habis ni.. guling i bace..haha..