Monday, October 25, 2010

perihal gambar saiya di facebook

siapa yang jadik friend aku dekat facebook mesti dah naik meluat tengok aku suke kasi tukar tukar profile pikku'z kan? dah la semua gambar stok nak termuntah bila tengok sebab terlalu lawak hingga geli ulu hati hihi. sekarang ni aku guna gambar ini :

hey daa.. watcha duin ha? yenna yenni nflnfuoigf fbiuhf

alolo chomel kan uolls.. sweet gittew wajah beliau macam model sendayu tinggi je aku tengok. aku ni sebenarnye taktau nak letak gambar ape kat facebook, sebab tu selalu taruk gambar pelik-pelik sampai aku add orang pun diorang macam taknak approve lepas tu siap ade yang remove aku hihi dah la gambar pelik info pulak memang 100% menipu memang takde orang nak aku ade dalam friendlist diorang lah kecuali sape yang betul2 kenal aku ho ho ho

sampaikan RAHUL KH iaitu sahabat pena skandal saya dari india pun marah sebab letak gambar buruk hihi lepas tu ugut taknak cakap dengan aku dah. citt pooraahhh




Today


da
da


hi hi


dadadada
da


hi hi


da


wwut r u doin


da
da
dadadadadadadadadadada
dadadadadada


hihi


dadadada
hmm..hat u


WHY?


change your profile pikku..itz sooo bore


lala
its cute laaaah


ww
vry vry bad


wat?


ur pikku


hmmmm
dats my boyfriend


hmm..bve.......change ur pic..otherwise i dont speak 2 u


ade aku kesahh
ayoma ayopa don du dat


1st change then talk


okayyy
i'll put ur pikku
hi hi
da da da


i dont want to talk u anymore.u r not changing ur pikk...bye


;'(
so long rakulu.......


k.. bye ..am del u


T________________T


ngeh ngeh ngeh da.. da.. da.. dada.. dadadadadadadadada motippp kau rahul dok dadadada dgn aku. mcm aku pahammm =.='

tapi bila aku guna gambar awek kat atas ni amboii siap bukan main dok puji lagi ewahh.. baru kau tau ye aku ni menawan. kahkahkah.


tak sangka pulak bila aku letak gambar awek chomel ni aku jadik semakin popular di fesbuk. hehe uolls nak tauuu berderet pakwe-pakwe dari india add i tau hihi suke uolls. pasti mereka dah tertipu dengan kejelitaan profile pikku i kannnnn.. very the gadis kerala terakhir gittewww

okay tak ramai pun sebenarnye saje berhiperbola tapi bayangkan lah sehari 3 orang add hehe semua dari india tau i loikee.. sampai harini taktau nak approve ke idak. nanti kalau tak approve, diorang kata aku bajet diva amboii mentang-mentang aku artis. kalau approve pulak takut nanti Rahul terpinggir pulak hihi sesunggunnya i dalam dilema sekarang ni.

okeyy yang first tu kawan Rahul nama dia KRISHNALAL KAI. current city Thrissur, umur 19. tapi aku rasa dia ni macam bajet je kahkah dalam album profile pic dia amboi habaq hang ada gambar taylor lautner, zac efron, jackson rathbone lagi adelah artis-artis korea yang aku tak kenal tapi kiyutz vavaz. aku bantai gelak sampai nak terberak uolls bila ada satu gambar artis tu dia siap letak watermark nama dia amboiiii comel je tau.

yang second tu ABDUL RAHIMAN NIZAR orang Mangalore. yang ni habaq hang sumpah hensem gambaq dia semua pakat dok eksyen pakai spek hitam ala2 pegawai jpj. sekali pandang macam faizal tahir pun ada tapi buat masa sekarang taknak approve sebab takut slalu dok tenung gambaq dia lalu berlaku curang terhadap rahul. aww

yang nombor tiga tu MANSOOR KHAN kulit cerah-cerah sikit macam pelakon hindustan. badan tough ketul-ketul hekhek.

okayy bye nak bagitau tu je :P :P

3 comments:

amalina sahaja said...

hahaha sumpah lawaaakkk gila.
da da da daa

ramlah melaram said...

hihi dadada da dada dadadadaaaaaaaa

mia bouvier said...

haha.comel je rahul :)