Sunday, August 29, 2010

yabedabeduuuuuuuuu


hye! salam 1Malaysia dan 1India. kuangg3

yayyy yayyyyy forum MTC016 dah lepas! wohohoo seronot tak terkata nyah oii.. mane tak nye, forum untuk subjek ni la yang paling digeruni ramai. ehekhekhek. grup kiteorang buat tajuk POSITION OF RELIGION horhorhor agak mencabar ye rakan-rakan, banyak onak duri dan ranjau yang terpakse kami tempuhi masa nak prepare untuk forum kali nih. kuang kuang kuangg

malas la aku nak cerita. hampa bukan nak baca sangat pon kan? so marilah melihat gambar. weeewit weeewit
with madam nazida, our dearly beloved lecturer.

ahli-ahli panel penal code. ada rupa macham pembaca berita RTM x? :p

aksi pembaca berita pencen
p/s yg kiri skali tu kiyut gilerrrrrrrrrrrrrr kahkahkah

HAHA pose ala2 bapokss gitteww. nyah nyah nyah

taktaunakletakcaptionape.....

setail ahh gambaq ni. ada potensi utk jadik cover album dato' m.daud kilau

HERHERHER takmalu letak gamba senirik. kuehkuehkueh
jangan gelak! aku tau buruk. dah macham ahli bina badan plak bila aku tenung lama-lama.


oh ye. masa forum tu AKU SORANG JE YANG PAKAI BAJU KURUNG! wooott wooott ayu gilerrr habaq hang! lalalaa.. tapi hampeh bila ade orang cakap yang aku pakai baju macham kumpulan marhaban. grrrr grrrrrrr HAHA!

pasal forum... err err taktau la nak kata okayh ke tidak. huhuuu tapi yang penting kiteorang dah buat yang terhabis baik dan dan dan aku tak hapal skrip pon sebenar nye masa tu -_____-. hohoo durjana sungguh. lantak lah janji dah lepas dan aku tak payah nak sakit otak pikiaq pikiaq sampai tak sempat mandi pagi dan sarapan dan bersenamrobik dan menjemur pakaian sebelum datang ke kelas. yayy!

okenggg. sekian berita terkini, salam hormat!




NAH AMBEK SEKALI LAGI GAMBAR GELI-GELIMAT AKU. WAHAHAHA


No comments: