Saturday, August 14, 2010

cara-cara menghilangkan selulit di peha dan bontot dengan cara yang sangat mudah dan efektif

hai aku baru lepas berak ni. hahaha jangan tanye bilangan taik aku sebab aku tak kire pon tadi. lalalala. sangat ajaib uolls.. arini pecah rekod aku berak 3 kali dalam sehari. yela, aku kan ratu sembelit. nak berak pon seminggu sekali gittewwww. ape kejadah ntah aku cerita pasal tayik kat awal2 entri kan. kehkehkeh padan muka kepada sesiapa yang membaca. semoga anda berasa loya seloya loyanyaaaa. :P

ermm ermm ermmm harini first time aku makan nasik masa berbuka. weeeeeeee~ full gilerrr. taik pun jadik banyak :P tapi yang tak best nye harini bukak puasa 2 orang jeeeee. SANGAT TAK BEST DAN TAK MERIAH OKAYYYYYYY. rumet lagi 2 orang balik rumah pulak dahh. ehekhek. harini saye bedal nasik tomato, cheese cake, puding jagung, karipapapap dan entah kueh ape tah yang kale hijau2 tuu. lepas tu aku pow gak makanan rumet aku. hohohh seronot nyeee bila dapat makan banyak-banyaakkkkkk

lepas tu masa balik terawih dapat makanan free lagi. mee goreng gittew uollssss.. tapi sampai sekarang aku tak sentuh lagi sebab konon nak buat makan time sahur. ehekk. cakap pasal terawih ni, nak habaq siket la kat hampa yang suara imam tu best gilerrrr. kikiki wajah beliau aku tak sempat nak usha tapi aku bajet muka dia hensem kottttttttt. HAHAHAHAHAHA dan tiba-tiba aku nak pegi mengorat imam ittew *PANGGGG sila tampar saya* 

oh yeeeee. hajat aku nak ponteng kelas Mr.Daljit 3 september nanti tak tercapai. tiba-tiba beliau wajibkan semua orang datang, kalo tak beliau tanak bagi markah untuk esaimen. warghhhhhhhhhhhhh aku punye la semangat beli tiket bas pukol 9.30 pagi last2 kena tukar pukol 1.30 petang pulak dahhh. aiyoyoyoo KENAPA LAAAAAA TIAP KALI AKU NAK PONTENG MESTI TAK BOLEH DAN TIBA TIBA TERINGAT PULAK ZAMAN MUDA MUDA DULU PONTENG SEKOLAH LALU MENYOROK KAT BAWAH MEJA DAN DALAM LOCKER DAN AKHIRNYA KANTOI DENGAN MAKGAD DAN WARDEN HAHAHAHAHAHAHAHAH DAN HAHAHAHA SEKALI LAGI. heh -.-'


1 comment:

assayid syuhada said...

cita kantoi ngn makgad tu x habis lg la..
lps tu,kita dipksa ke skolah oleh mama jun serta puan hanim..
dan buat julung kalinya pi skolah tnpa mandi(alin je,aku x)..hik3...