Saturday, June 26, 2010

parade buntaqq

yeaaa yiehaa yippiee!! at last dapat jugak aku beli tiket bas nak balek kampong. ohohoo eksaited nyeww rase macam nak lompat lompat sampai terkeluar taik hidung lahh.

semalam, dengan bertemankan 2 orang bodyguard aku telah berjaye pegi setesen bas walaupon semalam hujan ye rakan-rakan dan lantas kami terpaksa pakai payung lalu nampak ayu gittew. awww~

2 orang bodyguard terbabit merupakan TIRA, iaitu roomate saya dan juga classmate di zaman sekolah dulu. hi hi hi. bodyguard sorang lagi FASIHAH, sepupu dua kali saya tapi saya tak berapa rapat dengan dia sebab kiteorang jarang jumpa dan tidak bersekolah di sekolah yang sama dan saya tidak pernah pergi ke rumahnya ketika hari raya. chi hi hi. dan saya terkejut kerana kami dapat course yg sama dan di tempat yg sama. yayyyy



ohhh ohhhh balik kampongg.. ohh ohhhh balik kamponggggg hati riang...


dan saya akan menaiki bas ekspress kale kuning bernama NAIK SELALU ye kawan-kawan. eksaited nyewww sebab dah lama tak menaiki bas laju (ekspres). kali terakhir menaikinya pada tahun 1998. wah

bila saya telepon mak saya habaq yang saya dah beli tiket beliau menjadi sangat teruja yaa. wihieee saya tak sabar mahu balekk. rindu dekat keluarga serta ayam ngan itik peliharaan. lalalalaa

oh ye, saya nak mengucapkan HAPPY BIRTHDAY kepada saudari natasya. hohohooo sekarang ko secara rasminye dah 18 tahun. dah boleh tengok porn dah. wakakakakaa


5 comments:

balqis said...

nama bas naik selalu eh? haha :P

ramlah melaram said...

aah. comel kan nama bas terbabit. huhu

msmoonlightdim said...

thanks
syg ramlah ketat2 <3

msmoonlightdim said...

thanks.
love u :)

ramlah melaram said...

wohoooo aww awwww. u're welkammmm.