Monday, May 17, 2010

Yu.Ai.Ti.Em di hatiku

homaigodddd tinggal lagi seminggu jeh aku boleh dok rilek2 kat rumah!! next week nak berangkat pegi uitm dah. alaaaaaaa, pehal kejap sangat cuti nih? * kejap kepala hangok kau. nak dekat 6 bulan cuti kau kata kejap?


so far, aku baru je siap setelkan borang2 apekejadah sume. baju tak pack lagi, dok besepah sana sini. sependa baru pon tak sempat nak beli lagi. haihhh. barang2 lain macam toiletries, hanger, besen, etc etc langsong takdak. harusss paksa bapa aku keluar soping esok nih. hmmm  




well, aku bakal jadik penghuni KOLEJ MAWAR tak lama lagi. menurut cakap akak2 senior, kolej mawar sangat tak best. adoii ni yang i lemah nih. tak suke la kalau tak best. eeeee

diorang cakap, kolej mawar nih
  1. kolej yg paling kerek. kerek camne tu aku taktau laa. hohoo
  2. wifi dia macam taik
  3. rules ketat gilaaa kalau nak compare dgn kolej kediaman yg laen
  4. suka buat spotcheck tiba2. time orang pegi class pon bulih jadik
  5. jauh kalau nak pegi class (tapi nak pegi makan dekat je. yes! yes!) 
  6. erghh, lagi banyak lah! tak larat nak sebot

memang banyak yang tak best daripada yang best. ceitt dah jadik macam zaman dok hostel dulu jahh. ceittt nasib baek hempon bulih bawak. ekekeke :P :P

oh ye, sapa ada info pasal kolej mawar nih sudi-sudilah berkongsi dgn saya. ewahhh

6 comments:

hanna said...

bestnye nk masuk uitm
sy da nk keluar
sedih!!huk2~

mawar cantik je lebih tp x bebas.
kolej teratai paling bebas.(^.^)

saya_arief said...

kolej mawar ni penah masok filem..kowt..hoho..

Loyar Lawa said...

mawar kolej dy cntek dan pling popular la kan atr kolej perempuan laen kat uitm sh alm. dan mawar neyh kan dekat ngn dataran cendekia(tempat makan) senang sikit... dekat ngan mesin atm. tp yg x best nye bnyk rules, bnyk kena compund, dan sikit2 saman.... wawawawa

yuri said...

hahahahahah!!!! kolej mawar laa kolej yg aku kerap skodeng dulu kat kafeteria..siap bawak teropong tgk awek tukar baju kat tingkap...
JAGA-JAGA sis!!!

kama comot said...

relax la.. ketat macam mana pun rules kat situ, lagi ketat kat tempat aku study sekarang ni. hua3 :P

amalina sahaja said...

erk.
spotcheck ape?