Saturday, May 29, 2010

chi hi hii

hola readerssss!!!

wehuuu wehuuu rindu nyee nak ber-belugg. minggu ni memang penat nak mampos wa cakap sama lu. sepanjang orientasi nih memang aku takde masa langsong nak jenguk2 pesbuk mahupun belugg setoken berlobang aku nih.

tido tak cukup, cuaca panas, orang yg ramai gilerrr, nak mandi pon tak sempat uollsss.. muehehe kantoi lah pulak.

TAPI NASIB BAEK MINGGU DESTINI SISWA DAH HABESSS!!! yehuuuuuu

so sekarang tengah cuti, aku dok kat rumah makcik aku. muehehehe ingat nak balek parit buntar, tp rase mcm jauh je.. lalalaa lagipon baru 5 hari je aku tinggalkan rumah. malas la nak gedik2 balek. buat penat jehh

ekceli banyak benda yg aku nak cerita. uhuhuu.. tapi nanti la tunggu aku balik ke kolej mawar terchinta sebab wireless kat sana laju gila babi sampai nak tengok video dangdut kat utube pun dah takde buffering ape kejadah semua.


oklah bye. esok kite mesej lagi. ekekee



OMG OMG ade orang shooting drama kat kolej mawar!!
as u can see, jantan yg pakai singlet puteh tu feroz khan. uwwuww hot gittew nyahh. ade jue aziz dgn mustapha kamal gak. ntah drama ape la, jangan drama gerak khas sudah. buehehe

dan gamba ni aku amek dari tingkap bilik aku. ehehehe.. kalo ade farid kamil datang shooting mau nye aku terjun terus dari tingkap tuh. lalalaa

8 comments:

sopy gemuk said...

heee macam bes jer ??tak main mate ke dengan feroz khan ??

iemaZAIMAH said...

aww!u knp xblek umah i u???

ahahahhaha!cm dkt je umah ek?hik3

take care makcik!study elok2 ye =D

ramlah melaram said...

sopy: tak minat la ngan peroz khan. tu yg takde feeling nak main mata tuh

iema: ohoooho. thankss

msmoonlightdim said...

kau saje xnak tego aku an??xpe2,mlm ni aku pegi stalk bilik kau.tehee~
btw,jom ngorat feroz khan tuh ;)

ramlah melaram said...

aku nak je tego ko arituh. tp ko yg jalan laju sangat time tu. harhar

kenwooi said...

go near the shooting area and you might be able to do a cameo role =P

ramlah melaram said...

muehehe ok gak idea ko tuh. haha

enjelinajolipit said...

gua benci dok kolej.
harap maklum.


er... dulu gua dok mawar jugekk.. hihi